Over Oreon

Ik wil een verschil maken. Iedereen met een zorgvraag binnen het sociaal domein zo goed mogelijk helpen. Maar de regelgeving is complex, de omstandigheden veranderlijk, de tijd beperkt ... en toch zou ik willen dat mijn organisatie het goed doet. Beter doet.

Dan heb je mensen om je heen nodig die dit begrijpen. Experts die de regelgeving tot in detail kennen en daardoor met slimme oplossingen komen. En de mankracht om de regelgeving daadwerkelijk om te zetten in hoger welzijn en welbevinden van álle Nederlanders. Want dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen: de mensen. Zo maken we samen de maatschappij een stukje mooier.

Oreon stuurt kracht

Kom in contact met Oreon

Het vinden en aanvragen van zorg kan een zoektocht zijn. Wij helpen u graag!

Coronaprotocol

Onze maatregelen ter bescherming tegen corona

Gezien de ontwikkelingen rondom het nieuwe coronavirus (COVID-19) treft Oreon preventieve veiligheidsmaatregelen voor u en voor onze medewerkers. Er zijn verschillende maatregelen en voorzieningen getroffen zijn, waardoor Oreon haar dienstverlening op een verantwoorde wijze kan uitvoeren onder de huidige omstandigheden met COVID-19.

Wij informeren u graag!

 

 • Toonaangevend

  Wij zijn hét kompas als het gaat  om complexere sociaal-maatschappelijke ondersteuningsvraagstukken. Creatief en innovatief denken én brainstormen wij met de (lokale) overheid mee.

 • Onafhankelijk

  Wij zijn onafhankelijk op het gebied van medische beoordeling, advisering en indicatiestelling van zorg, voorzieningen en beleidsondersteuning.

 • Menswaardig

  In een dynamische en steeds veranderende omgeving houden wij oog voor wat echt belangrijk is: de mens. Wij weten wat er speelt, en hoe we - binnen de gestelde kaders - deelname aan de samenleving kunnen blijven bevorderen voor iedere bewoner van Nederland.

 • Betrokken

  Wij ontzorgen en zijn dé partner binnen het sociale domein voor de (lokale) overheid. Wij helpen ze daarbij expert te zijn op het gebied van sociaal-maatschappelijke ondersteuning.
   

Onze missie

Wij zijn hét kompas als het gaat om complexere sociaalmaatschappelijke ondersteuningsvraagstukken. Wij helpen de (lokale) overheid expert te zijn op het gebied van sociaal-maatschappelijke ondersteuning. Zodat elke bewoner van Nederland een zo zelfstandig mogelijk bestaan kan leiden. Deelname aan de samenleving staat bij ons centraal. We zijn daarbij onafhankelijk, toonaangevend, inspirerend en betrokken.

Onze visie

Wij vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op de juiste zorg. Daarom zoeken wij naar slimme, effectieve én nieuwe oplossingen die het welzijn en de participatie in de samenleving bevorderen. Binnen het sociaalmaatschappelijke domein dat steeds complexer en soberder wordt, bieden wij perspectief, inspireren wij en geven we richting. Het welbevinden van álle bewoners van Nederland staat hierbij voorop.

Werken voor Oreon

5 Redenen om te werken voor Oreon

 • Maatschappelijk verantwoordelijke functie
 • Zet je in voor je medemens
 • Iedere dag is anders
 • Goede arbeidsvoorwaarden en beloning
 • Interne doorgroeimogelijkheden

Wij werken samen met

ONZE GEWAARDEERDE KLANTENKRING