Onze dienst MO Flexibel biedt uitkomst

bij drukte of bij een complexe zaak

Een gemeente heeft u te maken met toenemende en veranderende verantwoordelijkheden. Een gevolg daarvan is dat er steeds vaker uiteenlopende, niet planbare zaken bij de gemeente op het bord liggen waar wel wat assistentie welkom is. Zoals een wisselende stroom van aanvragen in het kader van de Wmo, Participatie- of Jeugdwet. Vaak is de behoefte aan ondersteuning net te divers om er één kracht voor in te huren en niet omvangrijk genoeg om meer externen aan te trekken. En dus lost de gemeente het binnenshuis op. Gevolg? De werkdruk voor de medewerkers en de wachttijd voor de burger lopen op. Onze dienst MO Flexibel biedt uitkomst.

  

Kom in contact met één van onze medewerkers

Stel vrijblijvend uw vraag

Het vinden en aanvragen van zorg kan een zoektocht zijn. Wij helpen u graag!

Vraag & antwoord

Over MO Flexibel

Flexibel en toch constant

MO Flexibel is ondersteuning en expertise op maat: flexibele inzet die een antwoord geeft op behoefte aan bijzondere expertise én extra ondersteuning bij schommelingen in volumes bij gemeenten. Ook het tarief is gedifferentieerd. De enige constante aan MO-Flexibel is de hoge kwaliteit zoals iedereen van ons gewend bent. Ons multidisciplinaire team van ervaren senior adviseurs, artsen, arbeidsdeskundigen, psychologen en jurist, onder leiding van ervaren projectmanagers, staan daarvoor garant.

Hoe werkt het?

De dienst MO Flexibel is gericht op alle voorzieningen binnen de Wmo, Participatie- en jeugdwet (o.m. beschermd wonen, begeleiding, second opinion, bezwaar- en/of beroepszaken). Afhankelijk van de aanvraag wordt een arts en/of senioradviseur ingezet met de juiste specialisatie, bijv. WRV, psychiatrie, beschermd wonen, jeugd en/of paramedisch. Indien noodzakelijk worden andere deskundigen betrokken.

MO Flexibel past altijd

Ongeacht voor welke vraag een gemeente ondersteuning nodig heeft, om welke complexiteit of expertise het gaat: bij Oreon kan iedereen terecht.

 

Kom in contact met één van onze medewerkers

Stel vrijblijvend uw vraag